Hyvitä hiili

Muutetaan yhdessä joutoalueet hiilinieluiksi

Osta haluamasi määrä taimia, me hoidamme loput avaimet käteen- periaatteella. Hintaan sisältyy istutus, maapohjan vuokra ja kaikki tarvittavat hoitotoimenpiteet tilatun sopimuksen mukaisen ajan. Istutukset tehdään aina ostoa seuraavan touko-kesäkuu aikana. Istutuksesta toimitetaan ostajalle yrityksen sertifikaati, jossa käy ilmi puun tarkka istutuspaikka ja laskennallinen hiilensidonta( voit halutessasi käydä noutamassa puun vaikka omalle pihallesi kasvamaan)

Männyn- tai kuusentaimi 1-999 kpl

Lisää taimi ostoskoriin ja valitse haluamasi tilausmäärä. Täytä tarvittavat tiedot, maksa ja olet mukana kasvattamassa tulevaisuuden hiilinieluja kanssamme!

Oletko kiinnostunut valmiiden hiilinielujen vuokraamisesta, suuremmista kokonaisuuksista tai hiilijalanjälkilaskennasta?

Tai oletko kiinnostunut isommista eristä (yli 1000 kpl) taimia tai muista hiilensidontaan liittyvistä keinoista, kuten soiden ennallistaminen ja kosteikkoviljely? Ole yhteydessä, mietitään yhdessä sopivia ratkaisuja. Kauttamme saatavilla myös hiilijalanjälkilaskelmat.

TOIMITUSEHDOT

Taimen ostohinta sisältää määräaikaisen vuokrasopimuksen taimen alla sijaitsevasta maapalasta sekä hoidosta. Taimien istutuksen yhteydessä ostajalle toimitetaan sertifikaatti, jossa ilmoitetaan hänen ostamiensa taimien sijainti sekä kappalemäärä.

Mikäli ostaja ei ole halukas jatkamaan vuokrasopimusta, voi hän joko noutaa taimen itselleen tai luovuttaa sen takaisin myyjäyritykselle. 

Taimien istutuspaikat Parkanossa